ВАКАНТНА ПОСАДА ПОСАДОВОЇ ОСОБИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ від 30.03.23

Загальні умови на вакантну посаду посадової особи місцевого самоврядування.

Головний спеціаліст відділу організаційної та кадрової роботи Арцизької міської ради
1. Береучасть в організації підготовки та проведення засідань виконавчого комітету, постійних комісій та сесій міської ради.
2. Виконує функції з інформаційного наповнення офіційного веб-сайту.
3. Готує інформаційні, довідкові та інші матеріали в межах своєї компетенції.
4. Організовує роботу щодо розробки положень відділів а управлінь міської ради.
5. Забезпечує організацію проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами 3-4 статті 1 Закону України "Про очищення влади".
6. Здійснює заходи щодо організації та проведення конкурсного відбору.
Умови оплати праці Посадовий оклад – 5200 грн., інші виплати відповідно до постанови КМУ від 09.03.2006 №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів».
Інформація про строковість призначення на посаду до призначення на цю посаду переможця конкурсу або до спливу дванадцятимісячного строку після припинення чи скасування воєнного стану.
Перелік документів, які необхідно надати для призначення на посаду в період дії воєнного стану, в тому числі спосіб подання, адреса та строк їх подання:
резюме довільної форми, або ж резюме встановленого зразка відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою КМУ від 25 березня 2016 року № 246, або ж взагалі — надіслати заповнену особову картку встановленого зразка
Для довідок та подання документів на заміщення вакантної посади звертатися до відділу організаційної та кадрової роботи Арцизької міської ради за адресою: 68400, Одеська обл., м.Арциз, вул. Соборна,буд.46. тел. 3-41-72, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Термін подання документів: терміново

Кваліфікаційні вимоги:
1. Наявність вищої освіти за ступенем не нижче бакалавра
2. Без вимог до стажу роботи
3. Вільне володіння державною мовою