Оголошення про проведення конкурсу

Арцизька міська рада оголошує конкурс з відбору суб'єкта оціночної діяльності, який буде залучений до проведення звіту з експертної грошової оцінки землі та з відбору суб’єкта оціночної діяльності для здійснення рецензування експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,1933 га, розташованої за адресою вул. Привокзальна, 14 "а" в м. Арциз Одеської області.

Мета проведення незалежної оцінки: визначення вартості земельної ділянки, яка підлягає продажу під об’єктом нерухомого майна та визначення строку виконання робіт.

Учасникам конкурсу необхідно подати до конкурсної комісії такі документи:
- заяву на участь у конкурсі за формою, встановленою Додатком №1;

- копії установчих документів претендента (для юридичних осіб) ;

- копію паспорту (для фізичних осіб);
- копію ліцензії (сертифікату) на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, завіреної нотаріально або органом, що її видав;

- конкурсні пропозиції щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов'язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з оцінки земельної ділянки (подаються у запечатаному конверті).

- копії кваліфікаційних свідоцтв оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки;

Конкурсна пропозиція претендента подається в окремому запечатаному конверті з надписом «На конкурс» та має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов'язаних із виконанням робіт, а також терміну виконання робіт, який не може перевищувати терміну зазначеного в публікації. Конверт подається разом з описом його вмісту та інформацією про претендента.
У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання, претендент до участі у конкурсі не допускається. Комісією будуть розглядатися такі пропозиції учасників конкурсу: термін виконання робіт не більше 5 календарних днів.
Заяви на участь у конкурсі реєструються загальним відділом виконавчого комітету Арцизької міської ради. 
Конкурс відбудеться 26 березня 2018 року  за адресою: Одеська область, м.Арциз, вул. 28 Червня № 95-А, зал засідань о 14-00 год.
Документи до комісії приймаються до 20 березня 2018 року включно, за адресою: м. Арциз, вул. 28 Червня, 95-А, приймальня Арцизької міської ради.

Тел. для довідок   3-10-63.