• На головну
  • Новини
  • Ви проживаєте в іншому місті або знаходитесь за кордоном і не маєте змоги допомогти своїм батькам (родичам)?

Ви проживаєте в іншому місті або знаходитесь за кордоном і не маєте змоги допомогти своїм батькам (родичам)?

Ви змушені постійно просити знайомих закупити вашій матері або батьку продукти харчування, ліки або допомогти їм по дому?
 
✅ Нові послуги "СОЦІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ ВДОМА" від КУ "ЦНСП" дадуть вам змогу найняти соціального працівника для своїх батьків - людей похилого віку.
 
🔺Ознайомитися з переліком заходів, які може виконувати соціальний робітник, з розрахунком їх вартості можна детальніше за посиланням:
Наприклад, доставка гарячих обідів обійдеться всього у 58,37 грн, прибирання житла один раз на тиждень – 21,40 грн, допомога у оплаті комунальних платежів ( заповнення абонентної книжки, звірення платежів) 1 р. в місяць – всього в 43, 78 грн.
 
❗❗ПІДСТАВОЮ для надання соціальних послуг є направлення особи/сім’ї для отримання соціальних послуг, видане на підставі відповідного рішення структурного підрозділу з питань соціального захисту населення Арцизької міської ради.
 
🔷 ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ, ЯКІ НЕОБХІДНО НАДАТИ ДЛЯ ВЗЯТТЯ НА ОБСЛУГОВУВАННЯ:
◾письмова заява особи; медичний висновок про нездатність до самообслуговування, потребу в постійній сторонній допомозі та догляді в домашніх умовах;
◾довідка про склад сім’ї або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб, та осіб, що проживають постійно без реєстрації,
◾копія довідки про встановлення групи інвалідності (за наявності);
◾довідка про доходи за останні шість місяців, що передують місяцю звернення;
◾копія довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи (для внутрішньо переміщених осіб);
◾копія документа, що посвідчує особу (паспорт, ідентифікаційний код, пенсійне посвідчення тощо);
◾згода на обробку персональних даних.
 
➡️ За довідками звертатися до КУ «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ»: м. АРЦИЗ, вул. Соборна, 46, ІІ поверх, к.10, тел. +38(04845)62092.
305758633 5453416501421581 3554587837177289685 n