• На головну
  • Новини
  • АРЦИЗЬКА МІСЬКА РАДА ПРОПОНУЄ ПІДПРИЄМСТВАМ, ЩО ПЕРЕБУВАЮТЬ НА ТЕРИТОРІЇ АКТИВНИХ БОЙОВИХ ДІЙ, ПЕРЕМІСТИТИ СВІЙ БІЗНЕС НА БЕЗПЕЧНУ ТЕРИТОРІЮ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ – ДО АРЦИЗЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

АРЦИЗЬКА МІСЬКА РАДА ПРОПОНУЄ ПІДПРИЄМСТВАМ, ЩО ПЕРЕБУВАЮТЬ НА ТЕРИТОРІЇ АКТИВНИХ БОЙОВИХ ДІЙ, ПЕРЕМІСТИТИ СВІЙ БІЗНЕС НА БЕЗПЕЧНУ ТЕРИТОРІЮ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ – ДО АРЦИЗЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

 

🇺🇦 АРЦИЗЬКА МІСЬКА РАДА ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПРОПОНУЄ ПІДПРИЄМСТВАМ, ЩО ПЕРЕБУВАЮТЬ НА ТЕРИТОРІЇ АКТИВНИХ БОЙОВИХ ДІЙ, ПЕРЕМІСТИТИ СВІЙ БІЗНЕС НА БЕЗПЕЧНУ ТЕРИТОРІЮ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ – ДО АРЦИЗЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ.

 
Наша мета – допомогти українським підприємствам відновити економіку держави у воєнний час.
 

ДО КОГО МИ ЗВЕРТАЄМОСЬ

Керівники українських підприємств харчової, легкої та переробної промисловості, які бажають перемістити свій бізнес на безпечну територію та продовжити відновлення економіки держави, можуть звернутися до Арцизької міської ради, яка допоможе розмістити на території своєї громади вищезазначені підприємства.
 

ЩО МИ ПРОПОНУЄМО

- вільні земельні ділянки промислового призначення, до яких підведені комунікації
- нежитлові приміщення комунальної форми власності, до яких підведені комунікації
- розселення працівників підприємства та пошук нових співпрацівників
- забезпечення якісними соціальними та комунальними послугами
 

ЧОМУ САМЕ МИ

📌 Арцизька громада географічно вдало розташована у центрі південної частини Одеської області на перетині транспортних шляхів між Болгарією, Румунією, Молдовою та Туреччиною. Має достатньо розвинену та розгалужену транспортну інфраструктуру (автомобільний та залізничний транспорт), що дозволяє ефективно організовувати транспортування товарів у будь-якому напрямку та забезпечує всі логістичні потреби бізнесу.
 
📌 В громаді високо розвинена соціальна інфраструктура, особливо в галузях медицини, освіти, культури. Завдяки цьому, населення значної частини півдня Одещини отримує якісні, кваліфіковані послуги.
 

НАШІ КОНТАКТИ

✅ Пропозиції щодо переміщення українських підприємств харчової, легкої та переробної промисловості з сировини сільського господарства (у т.ч. зберігання) надсилати на електронну адресу Арцизької міської ради Одеської області: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 
 
283465077 5158092307620670 6894338783166173731 n