• На головну
  • Новини
  • КП «Житловик» розпочало процедури стягнення боргів з абонентів через суд

КП «Житловик» розпочало процедури стягнення боргів з абонентів через суд

КП «Житловик», ключове підприємство з надання житлово-комунальних послуг мешканцям Арциза, опинилося в критичному становищі через багаторічну заборгованість.

На сьогоднішній день загальна сума боргу абонентів перед КП «Житловик» становить 3 млн грн, що призвело до фінансової неспроможності подальшої діяльності підприємства.

Восени цього року нове керівництво комунального підприємства розпочало процедуру звернення до суду з вимогою розпочати процедуру стягнення боргів.

Наразі вже є перша справа, по якій місцевий суд задовольнив заяву щодо видачі судового наказу про стягнення заборгованості за надання житлово-комунальних послуг.

Окрім стягнення на користь КП «Житловик» всієї заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг з управління багатоквартирним будинком в повному обсязі, окремо боржник має компенсувати підприємству витрати по сплаті судового збору в сумі 227 грн.

Арцизька міська рада звертається до населення із наполегливим проханням терміново погасити заборгованість за послуги КП «Житловик», сподівається на розуміння ситуації, суспільну свідомість та щиро дякує споживачам, що дотримуються платіжної дисципліни при розрахунках за надані послуги.

1461802278 9783