• На головну
  • Новини
  • Рішення виконкому: з 19 жовтня в Арцизькій громаді розпочнеться опалювальний сезон

Рішення виконкому: з 19 жовтня в Арцизькій громаді розпочнеться опалювальний сезон

19 жовтня в Арцизькій міській раді відбулося позачергове засідання виконавчого комітету, у ході якого було розглянуто проект рішення про початок опалювального сезону 2021-2022 р. на території Арцизької громади.

Згідно з постановою уряду, рішення про початок опалювального сезону ухвалюють, враховуючи прогнозні показники з пониження середньодобової температури у місті нижче 8 градусів упродовж трьох діб поспіль.
Керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, п.5 „Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення”, затверджених КМУ від 21.07.2005 №630, п. 4 розділу Х „Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду”, п. 7.9.4 „Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж”, з метою забезпечення сталого проходження опалювального сезону 2021/22 р. виконавчий комітет Арцизької міськради ухвалив рішення розпочати опалювальний сезон на території Арцизької міської територіальної громади з 19 жовтня.

На керівників комунальних підприємств, установ, закладів та організацій Арцизької міської ради покладено обов’язок забезпечити стабільне проходження опалювального сезону 2021-2022 р. та температурний режим у приміщеннях відповідно до встановлених норм.

IMG 2629