• На головну
  • Новини
  • Арцизька міська рада оголошує пошук кандидатури для присвоєння Звання «Почесний громадянин Арцизької міської територіальної громади».

Арцизька міська рада оголошує пошук кандидатури для присвоєння Звання «Почесний громадянин Арцизької міської територіальної громади».

Відділ організаційної та кадрової роботи Арцизької міської ради оголошує про прийом до 09.07.2021 року документів на висування кандидатур для присвоєння Звання «Почесний громадянин Арцизької міської територіальної громади».
Нагадуємо, що Звання «Почесний громадянин Арцизької міської територіальної громади» є найвищою відзнакою територіальної громади, яке присвоюється громадянам України та інших держав, які своєю професійною та громадською діяльністю зробили вагомий внесок у розвиток Арцизької міської територіальної громади, що сприяло піднесенню її авторитету.
Право висування кандидатур на присвоєння Звання належить:
- Арцизькому міському голові;
- постійним комісіям Арцизької міської ради;
- депутатам Арцизької міської ради;
- трудовим колективам підприємств, установ та організацій громади, їх профспілковим комітетам, зборам громадян;
- релігійним організаціям України;
- громадським організаціям.
На розгляд подаються такі документи:
1. лист-клопотання на ім’я міського голови;
2. автобіографія, завірена підписом кандидата;
3. відгуки-клопотання/характеристика кандидата від юридичних і фізичних осіб, трудових колективів, громадських організацій та зібрань громадян, які підтримують висування цієї кандидатури (складається у довільній формі, їх кількість не обмежується) із зазначенням підстави (підстав) та обґрунтуванням особливого внеску кандидата у розвиток громади або визнання його визначних заслуг.

почте