Відбулася чергова сесія Арцизької міської ради

Сьогодні, 18 червня, у великій залі засідань Арцизької міської ради було проведено чергову XІI сесію. На засіданні, що проходило під головуванням секретаря міської ради Ольги Добрякової, були присутні старости старостинських округів, керівники структурних підрозділів міської ради, представники ЗМІ.
У роботі сесії узяли участь 18 депутатів, які розглянули 81 питання попередньо затвердженого порядку денного.
Під час засідання депутати затвердили Порядок врегулювання конфлікту інтересів в Арцизькій міській раді та її виконавчих органах, затвердили Положення щодо присвоєння звання «Почесний громадянин Арцизької міської територіальної громади» та створення Книги пошани.
Також депутати внесли зміни до Програми розвитку фізичної культури і спорту Арцизької міської територіальної громади на 2021-2023 роки та надали згоду на безоплатне прийняття медичного обладнання до комунальної власності Арцизької міської ради.
Начальник відділу культури та туризму Арцизької міської ради виступила з пропозиціями щодо внесення змін до Статуту Комунального закладу «Арцизький історико-краєзнавчий музей», які депутати одноголосно підтримали. Зміни в Статуті стосувалися надання платних послуг КУ «Арцизький історико-краєзнавчий музей».
Крім того, було підтримано ініціативу оприлюднити проект рішення «Про затвердження Порядку передачі в оренду комунального майна Арцизької міської територіальної громади» та надано дозвіл Комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги Арцизької міської ради» на придбання об’єкту нерухомості – житлового приміщення для медичного працівника.
Керівники комунальних підприємств «Житловик», «Благоустрій», та «Водоканал» відзвітували перед депутатами про діяльність підприємств за 1 квартал 2021 року.
Начальник фінансового управління Арцизької міської ради представила проект рішення про внесення змін та доповнень до рішення «Про бюджет Арцизької міської територіальної громади на 2021 рік».
Наприкінці засідання було приділено увагу земельним питанням. Тетяна Харченко, начальник відділу комунальної власності, земельних відносин та екологічних питань Арцизької міської ради поінформувала депутатів щодо відповідних проектів рішень.
Наступну сесію Арцизької міської ради заплановано на липень цього року.

IMG 6750

IMG 6753

IMG 6761

IMG 6764

IMG 6771

IMG 6777

IMG 6780