Арцизька міська рада готується до чергової сесії

Сьогодні, 14 квітня, в Арцизькій міській раді відбулося спільне засідання депутатів міськради для підготовки до чергової сесії, яке відбудеться 16 квітня о 10:00.

Голова Арцизької міської ради Сергій Парпуланський запропонував до обговорення та затвердження наступний порядок денний майбутньої сесії:

- Про запровадження відзнаки – звання «Почесний громадянин Арцизької міської територіальної громади» та затвердження Положення про її присвоєння.

- Про затвердження комплексної програми «Соціальний захист ветеранів Антитерористичної операції та Операції Об’єднаних сил,  їх родин на 2021-2023 роки».

- Про затвердження програми «Оздоровлення та відпочинок дітей Арцизької міської територіальної громади» на 2021-2023 роки.

- Про затвердження Положень про відділи Арцизької міської ради.

- Положення про відділ бухгалтерського обліку, звітності та фінансово-господарського забезпечення Арцизької міської ради.

- Положення про відділ організаційної та кадрової роботи Арцизької міської ради.

- Положення про юридичний відділ Арцизької міської ради.

- Положення про відділ комунальної власності, земельних відносин та екологічних питань Арцизької міської ради.

- Положення про відділ капітального будівництва, житлово-комунального господарства, архітектури, містобудування, транспорту та благоустрою  Арцизької міської ради.

- Положення про відділ інформаційно-комунікаційних технологій та комп’ютерного забезпечення Арцизької міської ради.

- Положення про відділ економіки та інвестицій Арцизької міської ради.

- Про внесення змін до рішення Арцизької міської ради від 22 лютого 2021 року № 184-VІІІ від «Про затвердження програми «Про надання адресної матеріальної допомоги з оплати пільгового проїзду окремих категорій громадян автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування Арцизької територіальної громади на 2021 рік».

- Про затвердження програми «Компенсація пільгового проїзду  окремих категорій громадян в залізничному транспорті на 2021 рік».

- Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 24.12.2020 року №90 - VIII « Про  створення  комунальної установи  «Центр надання соціальних послуг» Арцизької міської ради, з урахуванням змін внесених рішенням №123-VIII від 18.01.2021 року.

- Про  затвердження  Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної власності Арцизької міської ради.

- Про намір передачі  в оренду майна комунальної власності Арцизької міської територіальної громади та включення його до Переліку об’єктів першого типу.

- Про передачу будівлі, розташованої за адресою м.Арциз, вул. 28 Червня, 99а, з балансу Арцизької міської ради на баланс Відділу освіти, молоді та спорту Арцизької міської ради.

- Про прийняття основних засобів та малоцінних необоротних матеріальних активів з балансу відділу освіти, молоді та спорту Арцизької міської ради на баланс Арцизької міської ради.

- Про внесення змін  та доповнень до рішення  Арцизької міської ради від 24 грудня  2020 року №74 - VІІІ «Про затвердження структури та чисельності установ та закладів відділу освіти, молоді та спорту  на 2021 рік».

- Про безоплатний прийом майна до комунальної власності Арцизької міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Одеської області.

- Про виправлення технічних помилок у тексті додатків 1, 3 до рішення Арцизької міської ради від 22 лютого 2021 року №181-VIII «Про затвердження міської програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Арцизької міської територіальної громади Одеської області на 2021 – 2024 роки».

Додаток. ПАСПОРТ програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки на території Арцизької міської  територіальної громади Одеської області на 2021 – 2024 роки.

- Про внесення доповнень до рішення Арцизької міської ради від 22 лютого 2021 року № 191-VIII «Про затвердження передавальних актів».

- Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Арцизької  міської територіальної громади, управління яким здійснює Арцизька міська рада.

Додатки до ПРОЕКТУ РІШЕННЯ Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Арцизької  міської територіальної громади, управління яким здійснює Арцизька міська рада.

ПРОTЕКТ РІШЕННЯ Про внесення змін до Рішення Арцизької міської ради №318-VII від 14.07.2016 року «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності з експертної грошової оцінки земельних ділянок, що підлягають продажу».

- Про передачу основних засобів та малоцінних необоротних активів з балансу КП «Житловик» на баланс КП «Благоустрій».

- Про затвердження Положення про  порядок переведення житлового приміщення (житлового будинку) у нежитлове під розміщення об’єктів невиробничої сфери та нежитлового приміщення у житлове в Арцизькій міській територіальній громаді.

- Про внесення змін до рішення Арцизької міської ради від 26 січня 2021 року №151-VIII «Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Арцизька центральна опорна лікарня» на 2021 рік».

- Про затвердження звіту про виконання фінансового плану за IV квартал 2020 року комунальним некомерційним підприємством «Арцизька центральна опорна лікарня».

- Про затвердження Положення про врегулювання земельних відносин до моменту укладання основного договору оренди земельної ділянки.

- Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 24 грудня 2020 року № 92 –VІІІ «Про  бюджет Арцизької міської територіальної громади  на 2021 рік».

- Про звернення до депутатів Верховної ради України.

- Про звернення до Одеської обласної ради, Одеської обласної державної адміністрації.

- Про звернення  депутатів Арцизької міської ради до Президента України,  Кабінету Міністрів України щодо призначення допомоги малозабезпеченим сім’ям.

- Про звернення до Прем’єр-міністра України, міністра аграрної політики та Президента Національної академії аграрних наук України щодо приватизації земель підприємства.

- Земельні питання

Після детального розгляду кожного пункту порядку денного майбутньої сесії та внесення правок до проектів рішень його було затверджено.

Затверджений порядок денний буде опубліковано пізніше.

photo 2021 04 14 12 52 35

photo 2021 04 14 14 15 16

photo 2021 04 14 14 15 32

photo 2021 04 14 14 15 39

photo 2021 04 14 14 15 51

photo 2021 04 14 14 15 59

photo 2021 04 14 14 16 03