Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту

Про встановлення місцевих податків та зборів на 2021 рік"

Повідомлення  про оприлюднення проекту
регуляторного акту –  проекту рішення Арцизької міської ради
Про  встановлення місцевих податків та зборів на 2021 рік".

15.05.2020

Арцизька міська рада повідомляє, що відповідно до  вимог статей 9, 13  Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”  з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань,Арцизька міська рада повідомляє про оприлюднення проекту рішення Арцизької міської ради “Про встановлення місцевих податків та зборів на 2021 рік”.

Проект рішення “Про встановлення місцевих податків та зборів на 2021 рік” та аналіз регуляторного впливу розміщені в мережі Інтернет на офіційному веб-сайті  Арцизької  міської  ради за адресою: http://www.arciz-rada.gov.ua та на інформаційному стенді Арцизької міської ради за адресою: м.Арциз, вул. 28 Червня, 95 корпус “А”.

Пропозиції та зауваження щодо проекту направляти до виконавчого апарату  Арцизької  міської ради впродовж місяця  з дня оприлюднення проекту за адресою: 68400 Одеська область, м.Арциз, вул. 28 Червня, буд. 95 корпус «А», электрона адреса: arsirada@ukr.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.