Рішення 31-ої сесії VIII-го скликання (30.09.2022)

РІШЕННЯ №1406-VIII Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 08 липня 2022 року № 1359-VIII «Про створення фонду захисних споруд цивільного захисту на території Арцизької міської територіальної громади».

Додаток до рішення Арцизької міської ради від 30 вересня 2022 року № 1406-VIII Фонд захисних споруд цивільного захисту на території Арцизької міської територіальної громади.

РІШЕННЯ №1407-VIII Про внесення змін до рішення Арцизької міської ради від 24 грудня 2021року № 1107 - V I I І «Про затвердження структури та чисельності Комунального підприємства «Арцизьке фізкультурно-спортивне підприємство «Колос» Арцизької міської ради».

РІШЕННЯ №1408-VIII Про внесення змін до рішення Арцизької міської ради від 24 грудня 2021 року №1115-VIII «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Арцизької міської ради та її виконавчих органів на 2022 рік».

РІШЕННЯ №1409-VIII Про надання дозволу Відділу освіти, молоді та спорту Арцизької міської ради на використання підвального приміщення.

РІШЕННЯ №1410-VIII Про перейменування Задунаївського закладу дошкільної освіти ясла- садок «Радуга» Арцизької міської ради.

СТАТУТ ЗАДУНАЇВСЬКОГО ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ЯСЛА –САДОК «ВЕСЕЛКА» АРЦИЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (Нова редакція).

РІШЕННЯ №1411-VIII Про перейменування Деленського закладу дошкільної освіти ясла-садок «Васильок» Арцизької міської ради.

СТАТУТ ДЕЛЕНСЬКОГО ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ЯСЛА –САДОК «ВОЛОШКА» АРЦИЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (Нова редакція).

РІШЕННЯ №1412-VIII Про затвердження змін до фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Арцизька центральна опорна лікарня» Арцизької міської ради на 2022 рік.

Пояснювальна записка щодо змін до фінансового плану КНП «Арцизька центральна опорна лікарня» на 2022 рік.

Додатки до рішення №1412-VIII.

РІШЕННЯ №1413-VIII Про затвердження звіту про виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Арцизька центральна опорна лікарня» Арцизької міської ради за 6 місяців 2022 року.

Пояснювальна записка до звіту про виконання фінансового плану КНП «Арцизька центральна опорна лікарня» за півріччя 2022 року».

Додатки до рішення №1413-VIII.

РІШЕННЯ №1414-VIII Про внесення змін до фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Арцизької міської ради» на 2022 рік.

Пояснювальна записка щодо змін фінансового плану КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Арцизької міської ради» на 2022 рік.

Додатки до рішення №1414-VIII.

РІШЕННЯ №1415-VIII Про затвердження звіту про виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Арцизької міської ради» за ІІ квартал 2022 року.

Пояснювальна записка до звіту про виконання фінансового плану КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Арцизької міської ради» за ІІ квартал 2022 року.

Додатки до рішення №1415-VIII.

РІШЕННЯ №1416-VIII Про передачу товарно-матеріальних цінностей з балансу на баланс.

РІШЕННЯ №1417-VIII Про передачу нежитлової будівлі з балансу на баланс.

РІШЕННЯ №1418-VIII Про намір передачі майна в оренду комунальної власності Арцизької міської територіальної громади.

РІШЕННЯ №1419-VIII Про включення до Переліку першого типу майна комунальної власності Арцизької міської територіальної громади для передачі в оренду на аукціоні.

РІШЕННЯ №1420-VIII Про надання згоди на списання нежитлової будівлі.

РІШЕННЯ №1421-VIII Про надання дозволу Відділу освіти, молоді та спорту Арцизької міської ради на використання підвального приміщення за адресою: м. Арциз, вул. Будівельників, 15.

РІШЕННЯ №1422-VIII Про затвердження акту приймання-передачі окремого індивідуально визначеного державного майна до комунальної власності Арцизької міської територіальної громади.

РІШЕННЯ №1423-VIII Про внесення змін до Статуту Комунального підприємства «Комфорт-16».

СТАТУТ Комунального підприємства «Комфорт-16» (у новій редакції).

РІШЕННЯ №1424-VIII Про внесення змін до рішення Арцизької міської ради від 24 грудня 2021 року №1108-VIII «Про затвердження структури та чисельності комунального підприємства «Комфорт-16» на 2022 рік».

РІШЕННЯ №1425-VIII Про затвердження Положення про місцеву пожежну охорону на території Арцизької міської територіальної громади.

РІШЕННЯ №1426-VIII Про вступ до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад».

РІШЕННЯ №1427-VIII Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель та передачу Фермерському господарству «Главан-Агро» в оренду строком на 1 (один) рік земельних ділянок з цільовим призначенням «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва», розташованих на території Главанської сільської ради Одеської області (за межами населеного пункту).

РІШЕННЯ №1428-VIII Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель та передачу Кедік Захарію Захаровичу в оренду строком на 1 (один) рік земельних ділянок з цільовим призначенням «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва», розташованих на території Новоіванівської сільської ради Одеської області (за межами населеного пункту).

РІШЕННЯ №1429-VIII Про відхилення проекту рішення Арцизької міської ради «Про розгляд заяви Товариства з обмеженою відповідальністю «ТОРГОВА КОМПАНІЯ «МІНЕРАЛ» щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності з цільовим призначенням «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва», розташованих на території Новоіванівської сільської ради Одеської області (за межами населеного пункту)».

РІШЕННЯ №1430-VIII Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Православного приходу Свято-Іоанна-Богословської церкви м. Арциза-1 Арцизького району Одеської єпархії Української Православної Церкви для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій за адресою: вул. Соборна, 25а, м. Арциз, Одеська область.

РІШЕННЯ №1431-VIII Про надання фізичній особі підприємцю Гафінець І.В. дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду на 49 (сорок дев’ять) років з цільовим призначенням «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі», за адресою: вул. Аккерманська 1, м. Арциз 

РІШЕННЯ №1432-VIII Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності з цільовим призначенням «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва», розташованих на території Деленської сільської ради Одеської області (за межами населеного пункту).

РІШЕННЯ №1433-VIII Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності з цільовим призначенням «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва», розташованих на території Деленської сільської ради Одеської області (за межами населеного пункту).

РІШЕННЯ №1434-VIII Про надання Товариству з обмеженою відповідальністю «УКРТАУЕР» дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), що розташована на території Арцизької міської територіальної громади за межами с. Холмське Болградського району Одеської області.

РІШЕННЯ №1435-VIII Про доповнення видів економічної діяльності КП «Водоканал».