Рішення 100-ої сесії 14.11.19 р., 20.11.19 р.

Рішення Про  звернення  Арцизької  міської  ради  щодо  фінансового забезпечення  потреб  мешканців  громади.

ЗВЕРНЕННЯ Арцизької міської ради щодо фінансового забезпечення потреб мешканців громади.

Рішення Про  затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу гр. Мельник Юрію Захарійовичу у приватну власність земельної ділянки для  будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: вул. Комунальна, 9, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

Рішення Про  затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу гр. Чірковій Наталії Прокопівні в оренду строком на 10 (десять) років земельної ділянки для  будівництва  і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і  споруд  (присадибна ділянка) за адресою: вул. Горького, 26а, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

Рішення Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Кожухар Івану Івановичу для  будівництва  і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і  споруд  (присадибна ділянка) за адресою:  вул. 28 Червня, 269, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

Рішення Про  затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу гр. Галкіній Лідії Іванівні у приватну власність земельної ділянки для  будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: вул. Жовтнева, 4, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

Рішення Про  затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Арцизької міської ради, з цільовим призначенням земельної ділянки:  для  будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: вул. Шевченка, 4, м. Арциз, Арцизького району Одеської області.

Рішення Про  затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Арцизької міської ради, з цільовим призначенням земельної ділянки:  для  будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: вул. Будівельників, 18, м. Арциз, Арцизького району Одеської області.

Рішення Про  затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу гр. Русаковій Світлані Прокофіївні – 20/100 частки, гр. Бурдейній Наталі Вікторівні – 20/100 частки, гр. Орловій Євгенії Олександрівні – 19/100 частки та гр.гр. Бостанжи Тетяні Іванівні та Барановій Ларисі Іванівні – 41/100 частки у приватну спільну часткову власність земельних ділянок: для  будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства за адресою: вул. Шевченка, 15, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

Рішення Про  затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу гр. Пальчуку Петру Андрійовичу у приватну власність земельної ділянки для  будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: вул. 28 Червня, 140, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область.

Рішення Про відхилення проекту рішення «Про  затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо поділу земельної ділянки та передачу ФОП Камбуру Івану Івановичу в оренду строком на 49 (сорок дев’ять) років земельну ділянку для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств за адресою: вул. Пушкіна, 125, м. Арциз, Арцизький район, Одеська область».

Рішення Про  надання гр. гр. Сєдич Ніні Іванівні, Сєдич Олександру Михайловичу дозволу на розробку землевпорядної документації  щодо надання в оренду строком на 10 (десять) років земельної ділянки по вул. Пушкіна, 61 в  м. Арциз  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна  ділянка) та для ведення особистого селянського господарства.

Рішення Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва  і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка гр. Фоміну Роману Олексійовичу за адресою: вул. Преображенська, м. Арциз, Арцизького району, Одеської області.

Рішення Про  надання  дозволу   на   розробку проекту землеустрою   щодо відведення земельної ділянки у постійне користування  відділу культури та туризму Арцизької районної державної адміністрації для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування  за адресою: вул. 28 Червня, 94а, м. Арциз, Арцизький район, Одеської області.

Рішення Про надання дозволу на складання технічних документацій із землеустрою  щодо інвентаризації земель комунальної власності, з цільовим призначенням земельних ділянок:  для  іншої житлової забудови, за адресами: вул. Соборна, 44, вул. Трудова, 1, вул. Бондарєва, 17, вул. 28 Червня, 112, вул. Вокзальна, 18, м. Арциз, Одеська область.

Рішення Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою  щодо інвентаризації земель комунальної власності, для  обслуговування нежитлової будівлі, за адресою: вул. 28 Червня, 102 «А», м. Арциз, Одеська область.

Рішення Про надання ФОП Павловій Вірі Олександрівні дозволу на     розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) по вул. Щаслива (Ворошилова), 42 «в» в м. Арциз для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Рішення Про  надання Арцизькій міській раді дозволу на розробку технічної документації  із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, за адресою: вул. Соборна, 2в1, м. Арциз.

Рішення Про відхилення проекту рішення «Про надання Арцизькому міському споживчому товариству (магазин «М’ясо - молоко») дозволу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  за адресою: вул. Соборна, 2ж, м. Арциз Арцизького району Одеської області».

Рішення Про відхилення проекту рішення «Про надання Арцизькому міському споживчому товариству (магазин «Продтовари №1») дозволу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  за адресою: вул. Соборна, 2з, м. Арциз Арцизького району Одеської області».

Рішення Про надання дозволу Товариству з обмеженою відповідальністю «ЄВРОМОРОЗПРОДУКТ»  на виготовлення землевпорядної документації щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 49 (сорок дев’ять) років для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, за адресою: вул. Соборна, 44г, м. Арциз.

Рішення Про надання дозволу ПрАТ «Арцизький завод продтоварів» на розробку технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), за адресою: вул. Машиностроїтелів, 4, м. Арциз Арцизького району Одеської області.

Рішення Про відхилення проекту рішення «Про надання дозволу гр. Іоргову Степану Афанасійовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності на території Арцизької міської ради Арцизького району Одеської області (за межами населених пунктів)».

Рішення Про відхилення проекту рішення «Про надання дозволу гр. Іорговій Любові Миколаївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності на території Арцизької міської ради Арцизького району Одеської області (за межами населених пунктів)».

Рішення Про відхилення проекту рішення «Про надання дозволу гр. Барсуковій Ірині Миколаївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності на території Арцизької міської ради Арцизького району Одеської області (за межами населених пунктів)».

Рішення Про відхилення проекту рішення «Про надання дозволу гр. Кошельнику Дмитру Єфремовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності на території Арцизької міської ради Арцизького району Одеської області (за межами населених пунктів)».

Рішення Про встановлення земельного сервітуту.

Рішення Про погодження надання Головним управлінням Держгеокадастру в Одеській області земельної ділянки.

Рішення Про погодження надання Головним управлінням Держгеокадастру в Одеській області земельної ділянки.

Рішення Про погодження надання Головним управлінням Держгеокадастру в Одеській області земельної ділянки.

Рішення Про відхилення проекту рішення «Про погодження місця розташування тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності та надання ФОП Сараін Олені Леонідівні дозволу на складання паспорту прив’язки тимчасової споруди за адресою: вул. Щаслива, м. Арциз».

Рішення Про відхилення проекту рішення «Про погодження місця розташування тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності та надання ФОП Сараін В’ячеславу Степановичу дозволу на складання паспорту прив’язки тимчасової споруди за адресою: вул. Щаслива, м. Арциз».

Рішення Про відхилення проекту рішення «Про погодження місця розташування групи тимчасових споруд (з 2-ох одиниць – ТС№7 та ТС№8) для провадження підприємницької діяльності та надання ФОП Кара Станіславу Петровичу дозволу на складання паспорту прив’язки групи тимчасових споруд за адресою: вул. Щаслива, м. Арциз (на приринковій території навпроти ділянки №43/1)».

Рішення Про відхилення проекту рішення «Про погодження місця розташування групи тимчасових споруд (з 4-ох одиниць – ТС№3, ТС№4, ТС№5 та ТС№6) для провадження підприємницької діяльності та надання ФОП Хачатрян Володі Паруйровичу дозволу на складання паспорту прив’язки групи тимчасових споруд за адресою: вул. Щаслива, м. Арциз (на приринковій території навпроти ділянки №43/1)».

Рішення Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування  Закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №5 «Росинка» Арцизької міської ради Одеської області для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти  за адресою: вул. Будівельників, буд.5, корпус «А», м. Арциз, Арцизький район, Одеської області.

Рішення Про  припинення дії договору оренди земельної ділянки, розташованої в м. Арциз по вул. Щаслива, 33.

Рішення Про  передачу у приватну власність гр. Попозогло Юрію Федоровичу земельної ділянки для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: вул. Щаслива, 33, м. Арциз Арцизький район Одеська область.

Рішення Про  відхилення проекту рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 49 (сорок дев’ять) років Товариству з обмеженою відповідальністю «ТЕКА» для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій по вул. Соборна (Орджонікідзе), 2 «б» в м. Арциз.

Рішення Про затвердження Програми “Про проведення інвентаризації земель комунальної власності на території Арцизької міської ради” на 2019 рік.

Рішення Про внесення змін до бюджету міста Арциз на 2019 рік.

РОЗПОДІЛ коштів бюджету розвитку за об'єктами у 2019 році.

Рішення Про внесення змін до  Програми   “Забезпечення діяльності водопровідно-каналізаційного господарства”  на  2019 рік.

Рішення Про затвердження звіту про виконання бюджету міста Арциз за 9 місяців 2019 року.

Рішення Про внесення змін до міської  Програми  сприяння збереження і покращення технічного стану житлових квартир комунальної власності територіальної громади міста Арциз на 2019 рік.

Рішення Про звернення Арцизької міської ради до Арцизької районної ради щодо передачі бюджетних коштів на здійснення  видатків із бюджету  міста на утримання закладів дошкільної освіти.

Рішення Про відхилення проекту рішення "Про затвердження Порядку проведення громадських обговорень з питань добровільного об'єднання територіальних громад".

Рішення Про відхилення проекту рішення "Про  скасування надання пільг з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування на міських маршрутах міста Арциз".

Рішення Про відхилення проекту рішення «Про затвердження Порядку проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир учасникам бойових дій, учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей, які мають право на таку пільгу».

Рішення Про  відхилення  проекту  рішення  «Про внесення  змін  до  складу  виконавчого комітету  Арцизької  міської  ради».

Рішення Про  відхилення  проекту  рішення «Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, яка підлягає продажу».

Рішення Про  відхилення проекту  рішення «Про затвердження договору про право користування (найму (оренди)) будівлею або іншими спорудами, їх окремими частинами від 01.10.2017 року».

Рішення Про  відхилення  проекту  рішення  «Про внесення  змін  до  Регламенту     Арцизької  міської  ради  VII скликання».

Рішення Про затвердження звіту про виконання бюджету міста Арцизза 9 місяців 2019 року.

Рішення Про  відхилення  проекту  рішення « Про встановлення розміру відрахувань для сплати до місцевого бюджету частини чистого прибутку(доходу) підприємств комунальної власності територіальної громади Арцизької міської  ради у 2020 році».

Рішення Про  відхилення  проекту  рішення «Про  встановлення  премії  міському  голові».

Рішення Про  відхилення  проекту «Про створення КП «Спортивний клуб Арциз».