Матеріали на виконком 06.05.2022 р.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №1 Про організацію роботи з компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб у житлових приміщеннях приватного житлового фонду на території Арцизької міської територіальної громади.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №2 Про надання матеріально-грошової допомоги у разі пожежі мешканцям Арцизької міської територіальної громади.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №3 Про надання матеріальної допомоги на поховання померлого.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №4 Про надання матеріально-грошової допомоги мешканцям Арцизької міської територіальної громади.

Додаток до ПРОЕКТУ РІШЕННЯ №4 Про надання матеріально-грошової допомоги мешканцям Арцизької міської територіальної громади.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №5 Про надання матеріально-грошової допомоги мешканцям Арцизької міської територіальної громади, які опинилися у складних життєвих обставинах внаслідок введення воєнного стану в Україні.

Додаток до ПРОЕКТУ РІШЕННЯ №5 Про надання матеріально-грошової допомоги мешканцям Арцизької міської територіальної громади, які опинилися у складних життєвих обставинах внаслідок введення воєнного стану в Україні.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №6 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Арцизької міської ради від 25 червня 2021 року №131 «Про затвердження Положення про комісію Арцизької міської ради з питань евакуації».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №7 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Арцизької міської ради від 23 липня 2021 року № 194 «Про створення евакуаційних органів на території Арцизької міської територіальної громади».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №8 Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету Арцизької міської ради від 13 серпня 2021 року №200 «Про затвердження Плану евакуації населення Арцизької міської територіальної громади».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №9 Про заборону випасу худоби.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №10 Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 21 січня 2022 року № 1135 –VІІІ «Про затвердження програми національного спротиву та територіальної оборони Арцизької міської територіальної громади на 2022-2024 роки».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №11 Про виділення коштів з резервного фонду бюджету Арцизької міської територіальної громади.