Матеріали на сесію 19.11.2021

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №1 Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 24 грудня 2020 року №77- VIII «Про затвердження вартості харчування в закладах загальної середньої освіти Арцизької міської ради на 2021 рік».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №2 Про зміну типу, найменування закладів освіти та затвердження їх статутів у новій редакції.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №3 Про надання згоди на безоплатну передачу майна комунальної власності.

Додаток до ПРОЕКТУ РІШЕННЯ №3 Про надання згоди на безоплатну передачу майна комунальної власності.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №4 Про передачу основних засобів, малоцінних необоротних матеріальних активів та інших матеріальних цінностей з балансу Арцизької міської ради на баланс комунального підприємства «Комфорт-16», фінансового управління Арцизької міської ради та комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Арцизької міської ради».

Додаток. Перелік основних засобів та малоцінних необоротних матеріальних активів, що передаються з балансу Арцизької міської ради на баланс комунального підприємства «Комфорт-16».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №5 Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Арцизької міської ради».

Пояснювальна записка до фінансового плану зі змінами КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Арцизької міської ради» на 2021 рік».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №6 Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Арцизької міської територіальної громади.

ПРАВИЛА благоустрою територій населених пунктів Арцизької міської територіальної громади.

АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ проекту рішення Арцизької міської ради «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Арцизької міської територіальної громади».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №7 Про звіти директорів комунальних підприємств Арцизької міської ради за 9 місяців 2021 року.

Звіт про результати фінансово-господарської діяльність КП «Комфорт-16».

Звіт роботи КП «Антрацит» за 9 місяців 2021 року.

Звіт КП "ВОДОКАНАЛ" Арцизької міської ради.

Звіт про роботу комунального підприємства «Благоустрій» за 9 місяців 2021 р.

Додатки до звіту КП «Благоустрій».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №8 Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 26 січня 2021 року №157-VIII «Про затвердження програми фінансової підтримки комунальної організації Арцизький дитячий позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Ювілейний» Арцизької міської ради на 2021 рік».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №9 Про затвердження звіту про виконання бюджету Арцизької міської територіальної громади за 9 місяців 2021 року.

Виконання бюджету Арцизької міської територіальної громади за доходами за 9 місяців 2021 року.

Пояснювальна записка до звіту про виконання бюджету Арцизької міської територіальної громади за 9 місяців 2021 року.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №11 Про надання згоди на безоплатне прийняття об’єктів житлового фонду із державної власності у комунальну власність Арцизької міської територіальної громади в особі Арцизької міської ради.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №12 Про надання згоди на списання майна з балансу комунального некомерційного підприємства «Арцизька центральна опорна лікарня».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №13 Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 24 грудня 2020 року № 92 –VІІІ «Про бюджет Арцизької міської територіальної громади на 2021 рік».

Завантажити земельні питання.