Матеріали на сесію 20.08.2021

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про внесення змін до рішення Арцизької міської ради від 26 січня 2021року № 156- VIII «Про затвердження структури та чисельності комунального підприємства «Арцизьке фізкультурно-спортивне підприємство «Колос» Арцизької міської ради на 2021 рік».

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про внесення змін до рішення Арцизької міської ради від 22 лютого 2021 року №198-VIII «Про затвердження структури та чисельності комунального підприємства «Комфорт-16» на 2021рік».

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про затвердження акту приймання-передачі основних засобів зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ, міст Одеської області у комунальну власність Арцизької територіальної громади.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про внесення змін   до рішення  Арцизької міської ради від 16 квітня 2021 року №295-VIIІ « Про безоплатний прийом майна до комунальної власності Арцизької міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Одеської області».

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про внесення змін  та доповнень до рішення  Арцизької міської ради від 24 грудня  2020 року №74 - VІІІ «Про затвердження структури та чисельності установ та закладів відділу освіти, молоді та спорту  на 2021 рік».

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 22 лютого 2021 року №185- VIII «Про затвердження програми розвитку освітньої галузі Арцизької міської територіальної громади на 2021-2023 роки».

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про затвердження передавального акту передачі основних засобів Арцизького закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів №3 Арцизької міської ради правонаступнику - Арцизькому опорному закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 Арцизької міської ради.

Акт приймання-передачі майна.

Положення про філію «Арцизький заклад загальної середньої освіти І – ІІ ступенів №3 - філія Арцизького опорного закладу загальної середньої освіти І–ІІІ ступенів №1 Арцизької міської ради». 

Акт приймання-передачі основних засобів.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про затвердження нової редакції  Статуту Арцизького опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 Арцизької міської ради та Положення про філію «Арцизький заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів №3-філія Арцизького опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 Арцизької міської ради».

СТАТУТ Арцизького опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 Арцизької міської ради (нова редакція).

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради  від 08 грудня 2020 року № 25-VІІІ «Про умови оплати праці працівників виконавчого апарату Арцизької міської ради».

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Арцизька центральна опорна лікарня».

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА ПРО ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ФІНАНСОВОГО ПЛАНУ  КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «АРЦИЗЬКА ЦЕНТРАЛЬНА ОПОРНА ЛІКАРНЯ» АРЦИЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ НА 2 КВАРТАЛ 2021 РОКУ. 

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Арцизька центральна опорна лікарня» за II квартал 2021 року.

ФІНАНСОВИЙ ПЛАН ПІДПРИЄМСТВА НА 2021 рік.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Арцизької міської ради» за II квартал 2021 року.

ФІНАНСОВИЙ ПЛАН ПІДПРИЄМСТВА НА 2021 рік.

ЗВІТ ПРО ВИКОНАННЯ ФІНАНСОВОГО ПЛАНУ ПІДПРИЄМСТВА за II квартал 2021 року.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Арцизької міської ради» за 2021 рік.

ЗМІНИ ДО ФІНАНСОВОГО  ПЛАНУ ПІДПРИЄМСТВА НА  2021 рік.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про затвердження звіту про виконання бюджету Арцизької міської територіальної громади за І півріччя 2021 року.

Додатки до ПРОЄКТУ РІШЕННЯ Про затвердження звіту про виконання бюджету Арцизької міської територіальної громади за І півріччя 2021 року.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 16 квітня 2021 року №283-VIII « Про затвердження комплексної програми «Соціальний захист ветеранів Антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил, їх родин на 2021-2023 роки».

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про внесення змін до рішення Арцизької міської ради від 21 травня 2021 року №352-VIII «Про затвердження Комплексної програми утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, у тому числі державного, місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності Арцизької міської територіальної громади на 2021-2025 роки».

Додатки до Програми утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, у тому числі державного, місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності Арцизької міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про внесення змін до рішення Арцизької міської ради від 24 грудня 2020 року № 86-VIII «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Арцизької міської ради та її виконавчих органів на 2021 рік».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про затвердження Положення про Відділ соціального захисту населення Арцизької міської ради.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про внесення змін  та доповнень  до рішення Арцизької міської ради від 24 грудня 2020 року №68-VIII «Про затвердження  програми  «Благоустрій територій населених пунктів Арцизької міської територіальної громади»  на  2021 рік».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 24 грудня 2020 року №90 - VIII « Про  створення  комунальної установи  «Центр надання соціальних послуг» Арцизької міської ради».

Проект рішення Про внесення змін та доповнень до рішення Арцизької міської ради від 24 грудня 2020 року № 92 –VІІІ «Про  бюджет Арцизької міської територіальної громади  на 2021 рік».